Assassin's Creed Revelations officieel onthuld | Gamer.nl

Assassin's Creed Revelations officieel onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game wordt omschreven als "het laatste hoofdstuk in de Ezio-trilogie". Net als in A a in's Creed II en Brotherhood zullen spelers zodoende de controle nemen over Ezio di Auditore di Firenze. Ditmaal is hij echter niet in Italïë, maar in Constantinopel, de Turkse stad die nu Istanboel heet. Daar zal hij in de voetsporen treden van de legendarische Altaïr, de hoofdrolspeler uit de eerste A a in's Creed.

Net als A a in's Creed: Brotherhood bevat Revelations zowel een singleplayer- als een multiplayermodus. Revelations bouwt voort op de multiplayer van zijn voorganger en bevat verbeterde en uitgebreidere modi, aldus uitgever Ubisoft. De game komt voor alle platformen uit in november. Het is voor het eerst dat een A a in's Creed-game gelijktijdig op consoles én PC verschijnt; PC-versies van eerdere delen verschenen altijd een aantal maanden later.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou