'Assassin's Creed-reeks meer dan twintig miljoen keer verkocht' | Gamer.nl

'Assassin's Creed-reeks meer dan twintig miljoen keer verkocht' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ubisoft claimt dat vooral de Europese verkopen van A a in's Creed: Brotherhood ertoe hebben geleid dat de serie de grens van twintig miljoen verkochte exemplaren is gepa eerd. De game is in Europa meer dan één miljoen keer verkocht.

Echt vervolg

"In het begin waren retailers onzeker over Brotherhood. Ze beseften niet dat het een echt vervolg is, niet 'deel 2.5'", aldus Geoffrey Sardin, hoofd van verkoop en marketing bij Ubisoft. "Gelukkig hebben we langzaam maar zeker kunnen bewijzen dat dit een nieuwe A a in's Creed is en een opvolger van A a in's Creed II, niet een add-on. De verkopen tonen dat nu duidelijk aan en retailers laten weten dat ze ondanks alles toch veel vertrouwen in de game hebben."

A a in's Creed: Brotherhood vervolgt het verhaal van A a in's Creed II. Net als in A a in’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra mi ies.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou