Ubisoft claimt dat vooral de Europese verkopen van Assassin's Creed: Brotherhood ertoe hebben geleid dat de serie de grens van twintig miljoen verkochte exemplaren is gepasseerd. De game is in Europa meer dan één miljoen keer verkocht.

Echt vervolg

"In het begin waren retailers onzeker over Brotherhood. Ze beseften niet dat het een echt vervolg is, niet 'deel 2.5'", aldus Geoffrey Sardin, hoofd van verkoop en marketing bij Ubisoft. "Gelukkig hebben we langzaam maar zeker kunnen bewijzen dat dit een nieuwe Assassin's Creed is en een opvolger van Assassin's Creed II, niet een add-on. De verkopen tonen dat nu duidelijk aan en retailers laten weten dat ze ondanks alles toch veel vertrouwen in de game hebben."

Assassin's Creed: Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin's Creed II. Net als in Assassin’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies.