Assassin's Creed Pirates nu free-to-play | Gamer.nl

Assassin's Creed Pirates nu free-to-play | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Die update, Cold Blood, voegt onder andere nieuwe content toe, waarin spelers naar de Noordelijke IJszee kunnen varen en een "legendarisch personage" ontmoeten.

Ubisoft Nederland bevestigt tegenover Gamer.nl dat alleen het prijskaartje van het spel is komen te vervallen. Het spel bevatte al in-app aankopen. Eerder aangeschafte extra content blijft behouden voor mensen die het spel al hebben gekocht toen het nog niet free-to-play-was.

A a in's Creed: Pirates speelt zich af in de Caraïben. Spelers nemen de rol op zich van Alonzo Batilla, een nieuwe kapitein van een piratenschip die er op uit gaat om tegen andere piraten te vechten en eilanden te ontdekken. Onderweg komt hij beroemde piraten tegen als Edward Blackbeard Teach en Black Sam Bellamy.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou