Assassin's Creed Origins krijgt vandaag grote patch | Gamer.nl

Assassin's Creed Origins krijgt vandaag grote patch | Gamer.nl

Er wordt vandaag een grote patch uitgebracht voor Assassin's Creed Origins.

Spelers van A a in's Creed Origins krijgen vandaag te maken met een grote patch voor de action-adventure. De 3GB grote 1.1.0-patch brengt onder andere de nieuwe moeilijkheidsgraad ‘Nightmare Mode’ naar het spel, die Ubisoft eerder deze maand al aan had gekondigd. Deze maakt de vijanden in het spel gevaarlijker en beter bestand tegen aanvallen.

Naast de nieuwe moeilijkheidsgraad voegt de patch een nieuwe Horde-modus toe genaamd; ‘Here Comes a New Challenger’. Hierbij moeten spelers zo lang mogelijk in leven zien te blijven in de Cyrene-arena, terwijl ze het opnemen tegen steeds lastigere vijanden. Ubisoft raadt spelers aan om hier pas aan te beginnen wanneer zij level 32 of hoger zijn. Tevens zorgt de patch ervoor dat de prijzen van verschillende items omlaag gaan en dat de reacties van NPCs beter zijn en zich aanpa en aan het level van de speler.

Ook kan deze week tot 18 december het vierde deel van de A a in’s Creed-serie: Black Flag gratis gedownload worden voor pc via Uplay. Spelers die geen Uplay-account hebben kunnen er gratis een aanmaken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou