Assassin's Creed Odyssey-update verandert controversieel einde

Assassin's Creed Odyssey-update verandert controversieel einde

De Assassin's Creed Odyssey-update die vandaag wordt uitgebracht verandert een controversieel einde in het spel. Ook wordt de veel gevraagde New Game Plus-modus toegevoegd en is het hoogst haalbare level verhoogd.

Ubisoft ontving in januari veel kritiek om de Assassin’s Creed Odyssey-uitbreiding Shadow Heritage. Aan het einde van het verhaal werden spelers namelijk in een specifieke relatie gedwongen, ongeacht de huidige relatiepartner of gekozen seksuele oriëntatie van de speler.

In de Odyssey-update van februari, die vandaag wordt uitgebracht, pakt Ubisoft dit probleem aan. Het verhaal krijgt namelijk een nieuw eind met een aangepaste cutscene en dialoog.

Verder wordt in patch 1.1.4 de New Game Plus-modus toegevoegd aan Assassin’s Creed Odyssey. Deze spelmodus is beschikbaar nadat de speler de hoofdverhaallijn heeft uitgespeeld en laat de speler opnieuw beginnen aan het spel zonder dat alle progressie verloren gaat. Alle behaalde upgrades, vaardigheden en uitrustingen blijven bewaard bij het starten van een nieuw spel met New Game Plus.

Hiernaast bevat de gratis update nieuwe uitrustingen, schepen en een verhaallijn genaamd Bloodline. Nieuwe Mercenary- en Mastery-levels en meer opties voor de foto-modus zijn tevens toegevoegd aan het spel. Tot slot is het maximaal haalbare level in het spel verhoogd van 70 naar 99.

De update heeft een grootte van ongeveer 5 tot 6 GB en is vandaag beschikbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Bekijk hieronder een video waarin de update besproken wordt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede zaak dat ze naar de communitie luisteren en gehoor aan geven.

0
test

Laat ik vooral vooropstellen dat ik de game zelf niet gespeeld maar ik snap werkelijk het probleem niet. Ze hebben aangegeven waarom het moest gebeuren, om het verhaal een bepaalde richting op te sturen. Moet men serieus het verhaal gaan veranderen omdat spelers op hun tenen zijn getrapt, als het blijkt dat het hoofdpersonage hetero of biseksueel is..

0

@xtclunatic Het blijkt inderdaad dat je het probleem niet snapt. Het gaat niet om het hetero of biseksueel zijn. Het gaat erom dat je als speler de keuze krijgt zelf je seksualiteit te bepalen. Als aan het einde van het spel blijkt dat je gedwongen wordt in een verhaallijn die niet bij je keuzes past dan haalt dat je uit je immersion. Je keuzes hadden blijkbaar dus geen effect en de makers het spel de makers maken aan het einde een besluit voor je die niet past bij jouw manier van spelen. Ik vind het logisch dat spelers dit niet leuk vinden. De makers hadden je dan niet de illusie van keuze moeten geven als ze dat aan het einde teniet doen.

0
test

@Jumpman ja, lekker aanmoedigen deze mierenneukerij. Fijn om te weten dat Ubisoft schijt heeft aan mensen en zomaar gespeelde verhalen aanpast. Nu klopt er dus niets meer van het verhaal wat ik heb gekregen :). Ik kan niet wachten tot dit bij mijn gelezen boeken gebeurt!

0
test

@geeMc ik heb het over de new game plus. Er wordt een extra mode gevraagd en dat wordt geïmplanteerd. Daar lijkt mij totaal niks mee, wel? Of mag van jou een spel geen extra mode krijgen na release?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola joh, laat gaan. Mensen zijn tegenwoordig toch niet tevreden te krijgen. Mij boeit alleen dat odyssey de 1e ac game sinds jaren is waar ik gewoon puur op gameplay enorm van zit te genieten

0

Aanbevolen voor jou