Assassin's Creed: Odyssey heeft de grootste map in de franchise ooit | Gamer.nl

Assassin's Creed: Odyssey heeft de grootste map in de franchise ooit | Gamer.nl

Assassin's Creed: Odyssey heeft de grootste spelwereld ooit in een Assassin's Creed-game.

Kotaku heeft alle informatie die het op E3 te weten is gekomen over Ody ey verzameld in een artikel. Er staan tientallen feiten in, waarvan bovenstaande er één is. Er moet behoorlijk wat variatie in de spelwereld komen, van bo en tot besneeuwde bergen. Er zitten zelfs secties in de spelwereld waar spelers nooit komen als ze alleen de hoofdmi ies doen.

Ody ey krijgt een vergelijkbaar post-release traject als Origins, met updatens en mogelijk downloadbare content. Ubisoft geeft aan nog niet te praten over de Discovery Tour, wat er op lijkt te wijzen dat deze terugkeert voor Ody ey. Ook content uit de moderne tijd zit weer in de game, al is het deze keer mogelijk optioneel.

Er zitten meer quests in de game die zonder geweld zijn op te lo en. Een aantal van de romantische opties die spelers hebben zijn met mensen die al in een relatie zitten, wat weer problemen op kan leveren. De game heeft in totaal zo'n dertig uur aan interactieve verhaalvertelling, maar de game zelf kan veel meer tijd in beslag nemen.

Ody ey bevat een systeem waarbij spelers regionale leiders kunnen vermoorden om de overkoepelende leiders zwakker te maken. Het kan er ook voor zorgen dat nabijgelegen steden de stad in kwestie aanvallen om hem over te nemen. Er zitten in totaal 27 stedelijke staten in het spel.

A a in's Creed: Ody ey wordt door tien verschillende studio's gemaakt, waarvan twee studio's extern zijn. Ubisoft Quebec heeft de leiding. De game komt op 5 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Bekijk hieronder de gameplaytrailer die Ubisoft tijdens zijn E3-persconferentie toonde.

E3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou