Assassin's Creed Odyssey draait in 60 fps op PS5 en Xbox Series via update

Assassin's Creed Odyssey draait in 60 fps op PS5 en Xbox Series via update

Vandaag komt er een update uit voor Assassin's Creed Odyssey, waardoor de game in 60 frames per seconde draait op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

De update voor de PS4- en Xbox One-versies van de game zorgt er voor dat de game in 60 fps draait op de nieuwe consoles via backward compatibility. Volgens Ubisoft moet de update inmiddels beschikbaar zijn.

Assassin's Creed Odyssey verscheen in oktober 2018 en laat spelers op avontuur gaan in het oude Griekenland. De game werd vorig jaar opgevolgd door Assassin's Creed Valhalla. Ubisoft heeft eerder dit jaar bevestigd aan Assassin's Creed Infinity te werken, dat volgens geruchten mogelijk om een live service gaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Update van Rockey league zal ook vandaag live gaan.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Oude games? Het is de voorlaatste waar we het over hebben. Het is misschien wel netjes maar om dit nu een oude game te noemen. Dan zou ik eerder hebben over Rayman 2 of 3. Maar die ondersteunen ze niet want levert niet zoveel geld op.

0

@coola slobber slobber

0
test

@GekkeHenkie Laat Coola nou toch eens met rust. Hij is fan van de Assassins Creed reeks en reageert over het algemeen positief op berichten die daar mee te maken hebben. Niets mis mee. Met jouw reactie daar weer op is echter wel het nodig mis. Doe eens lief tegen een mede gameliefhebber (of niet, maar weet dan dat het erg zielig is). Je bent toch gekke Henkie niet (of wel?).

0

Aanbevolen voor jou