Assassin's Creed: Liberation is cross-compatible | Gamer.nl

Assassin's Creed: Liberation is cross-compatible | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers van beide games ontgrendelen onder andere een skin voor een gamepersonage, upgrades voor ammunitie en een exclusief multiplayerpersonage.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Liberation op 31 oktober verschijnt, tegelijkertijd met A a in's Creed III. De game komt in de Verenigde Staten gebundeld met een kristalwitte Vita. Het is niet bekend of de bundel ook in Europa uitkomt.

De hoofdrolspeelster heet Aveline die van Frans-Afrikaanse afkomst is en haar avontuur speelt zich grotendeels af in New Orleans in dezelfde tijdperiode als het avontuur van Connor Kenway, de hoofdrolspeler van A a in's Creed III. Tijdens de game zullen zij elkaar ook ontmoeten. In de game heeft Aveline een ontsnapte slaaf als mentor, Agate, tevens leider van de A a ins-orde in New Orleans. Verderop in het avontuur zal Aveline ook een uitstap maken naar de Golf van Mexico.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou