Assassin's Creed krijgt stripserie deze herfst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De stripserie wordt getekend door Cameran Stewart (bekend van Batman & Robin, Seaguy en Catwoman) en Karl Kerschl (Superman en The Flash). Verdere details over de comics zullen later deze maand tijdens de Comic Con-conferentie bekend worden gemaakt via een presentatie genaamd: 'A a in's Creed: Behind and Beyond Brotherhood.'"

Wel liet een een vertegenwoordiger van Ubisoft weten dat het uitbrengen van stripboeken over de spellenreeks deel uitmaakt van een breder initiatief, dat bedoeld is om "de intellectuele eigendommen van Ubisoft naar andere branches binnen de entertainmentindustrie uit te breiden, zoals bijvoorbeeld stripboeken."

Brotherhood

De stripboeken zullen waarschijnlijk verschijnen rond de uitgave van het aankomende A a in's Creed: Brotherhood op 18 oktober. Brotherhood is het eerste spel in de serie dat een multiplayermodus kent en vervolgt het verhaal van A a in's Creed II.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou