Assassin's Creed III Wii U toont Animus op controller | Gamer.nl

Assassin's Creed III Wii U toont Animus op controller | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De hoofdpersoon uit de A a in's Creed-serie, Desmond, gebruikt de Animus-machine om herinneringen van zijn voorvaders opnieuw te herleven. De Wii U-versie van A a in's Creed III toont verder de informatie die de machine geeft, zoals de biografie van bepaalde personages, via het scherm dat op de Wii U-controller zit.

Ook is op dit scherm de map te zien. De touchscreen kan daarnaast gebruikt worden om wapens te selecteren en te wi elen tu en een of twee wapens. Ook kunnen spelers het apparaat inzetten voor het gebruik van Eagle Vision en kan daarbij via de accelerometer de camera worden bestuurd. Wanneer A a in's Creed III voor Wii U lanceert, is niet bekend. De PC- Xbox 360- en PlayStation 3-versie komt op 31 oktober.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou