Assassin's Creed III komt ook naar Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de Wii U-versie uitkomt, is nog niet bekend; A a in's Creed III verschijnt op 31 oktober voor de andere platformen. De productiewaarde van de game ligt twee keer zo hoog als die van alle andere Ubisoft-titels, zo heeft de uitgever gezegd. "A a in's Creed III  bevat de meest uitgebreide setting tot nu toe, met een spannende nieuwe held en exponentieel meer gameplay", vertelt CEO Yves Guillemot.

"Het maakt niet uit of je al al lange tijd fan bent van A a in's Creed of dat je nog nieuw bent binnen de franchise, je zult worden weggeblazen door de schaal en verwondering van A a in's Creed 3." AC3 draait om de half indiaanse, half Britse Connor, die een strijd voert tegen onrechtvaardigheid wanneer het dorp van zijn opvoeders, de Mohawk-stam, wordt platgebrand. De game speelt zich af ten tijde van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog in de 18e eeuw.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou