Assassin's Creed-film 'nam zichzelf te serieus' volgens Michael Fassbender | Gamer.nl

Assassin's Creed-film 'nam zichzelf te serieus' volgens Michael Fassbender | Gamer.nl

De hoofdrolspeler en co-producer van de Assassin's Creed-film van vorig jaar deelt zijn mening over het eindresultaat van de film.

Films die gebaseerd zijn op games hebben een slechte naam. Dat betekent dat er vaak weinig goede verwachtingen zijn van een filmadaptatie van games. Hetzelfde geldt voor de A a in's Creed-film die vorig jaar uitkwam, die op meerdere websites, zoals IMDB, matig tot slechte beoordeling ontving.

Nu legt Michael Fa bender uit aan aan dat hij denkt te weten waarom de film geen succes was: "De film was niet entertaining genoeg. Ik denk dat het hier gaat om een gemiste kans. De film nam zichzelf te serieus en had eigenlijk meer actie moeten bevatten en een stuk sneller moeten zijn."

Hij voegt hier aan toe dat de film "wel drie introducties van de film bevat, wat een fout is". Voor A a in's Creed uitkwam vorig jaar december werd er gesproken over twee mogelijke opvolgers met Fa bender opnieuw als hoofdrolspeler en co-producer. Nu de film eigenlijk niet zo'n groot succes was als gehoopt, is niet zeker wat er gaat gebeuren met de plannen om nog twee A a in's Creed-films te maken. De film bracht namelijk wereldwijd 240,6 miljoen dollar, of 204,2 miljoen euro op, terwijl de productie 125 miljoen dollar, omgerekend 106 miljoen euro, heeft gekost.

Deze maand komt A a in's Creed Origins uit op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast de hands-on preview op Gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou