Nieuws
Assassin's Creed Chronicles

Assassin's Creed Chronicles-trilogie nu gratis op pc te claimen

Om te vieren dat Ubisoft 35 jaar bestaat

Geschreven door Michel Musters op
De drie games in de Assassin's Creed Chronicles-reeks zin deze week gratis te claimen op pc.

Geïnteresseerden kunnen tot en met 12 november de drie games claimen via Ubisoft Connect. De spellen worden weggegeven om het vijfendertigjarige bestaan van uitgever Ubisoft te vieren.

De eerste Assassin's Creed Chronicles-game verscheen in 2015 en werd ontwikkeld door de Britse studio Climax - ook bekend van Silent Hill: Origins en Silent Hill: Shattered Memories. De game - en diens vervolgen - betreffen 2.5D-spellen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft wil investeren in meer casual en sociale games voor Xbox Op Bloodborne lijkende actiegame Lies of P getoond
2

Reacties op: Assassin's Creed Chronicles-trilogie nu gratis op pc te claimen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 10 november 2021 10:59
  Ondanks ik ze wel geclaimd heb ( het is gratis en ik blijf een Zeeuw) zal ik ze nooit meer spelen. ACC: China was matig, heb de game nog wel uitgespeeld maar er had zoveel meer uitgehaald kunnen worden maar is nu maar een 5je waard. ACC: India was iets meer te behappen mede door dat ik er een Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame vibe bij kreeg maar net zoals bij China is de gameplay erg matig en verder dan een 5,5 kom ik niet voor India. En dan ACC: Russia by far de slechtste Assassin's Creed die ik ooit heb gespeeld de gameplay is zo slecht dat ik bij de eerste seconde al rage quit verschijnselen had, het verhaal was dan wel weer goed ( althans zover als dat ik de game heb gespeeld want halverwege ben ik daadwerkelijk geraged quit) 4,5 verder kom ik niet voor Russia.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ziminar

  • 10 november 2021 11:47
  Ik dacht even dat het de 3 eerste games van de serie waren, maar het zijn helaas de Chronicles games. Leuk voor de liefhebber.
  Ik moest inderdaad erg aan de orignele Prince of Persia denken bij het spelen van die games, dat is zeker niet erg, maar had op iets meer gehoopt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.