Assassin’s Creed Celebration-presentatie toont onder andere nieuwe Valhalla-gamemode en 60 fps-update voor Origins

Assassin’s Creed Celebration-presentatie toont onder andere nieuwe Valhalla-gamemode en 60 fps-update voor Origins

Assassin’s Creed is vijftien jaar oud en dat mag gevierd worden! In de Assassin’s Creed Celebration-presentatie heeft Ubisoft bekendgemaakt wat we het komende jaar zoal kunnen verwachten rondom de franchise.

Het grootste nieuws is wellicht dat Assassin’s Creed Valhalla behoorlijk wat gratis nieuwe content krijgt. Zo kunnen spelers vanaf deze zomer aan de slag met de roguelite-achtige gamemodus The Forgotten Saga, waarin spelers zich weg door Niflheim – de onderwereld van de Noorse mythologie – moeten banen terwijl de dochter van Loki een leger aan vijanden op je afstuurt.

Ook komt er richting het einde van dit jaar een gratis verhalend hoofdstuk waarin het verhaal van hoofdpersoon Eivor zal worden afgerond. Tot slot komt er in het komende jaar nog meer post-launch content, met onder andere festivals, een update rondom wapenuitrustingen, een nieuwe Mastery Challenge Pack, nieuwe tombes en een aantal cosmetische items gebaseerd op Assassin’s Creed Origins.

De onthullingen van de Assassin’s Creed Celebration strekken echter verder dan Valhalla: vanaf nu is de 60 fps-update voor Assassin’s Creed Origins namelijk te downloaden op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Om dat te vieren is de game van 16 tot en met 20 juni gratis te spelen.

Ook is Discovery Tour, een modus uit de recentere Assassin’s Creed-games die zich focuste op educatie en verkenning, vanaf vandaag gratis beschikbaar als losstaande game. In Discovery Tour kunnen spelers vrijuit door de kaarten van Origins, Odyssey en Valhalla wandelen om meer te leren over de geschiedenis van deze culturen. Assassin’s Creed Discovery Tour is te spelen op PlayStation- en Xbox-consoles en op de streamingplatforms Google Stadia en Amazon Luna.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Altijd fijn, gratis content updates! Die patch van Origins is tevens al een paar dagen uit.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Eivor is geen Assassin ;), Kassandra is bijvoorbeeld mijn favoriete AC protagonist maar mijn favoriete Assassin is Edward Kenway

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou