Uit de cijfers komt verder naar voren dat Ubisoft in het fiscale jaar 2011 een omzet van 1,31 miljard euro heeft weten te boeken, 19 procent meer dan het jaar daarvoor. In het rapport gaf Ubisoft aan dat de verkoop rond de kerstdagen erg gunstig is geweest. Vooral "de opbloeiende dansmarkt" heeft voor onverwacht succes gezorgd, aldus Ubisoft. Just Dance is ruim 14 miljoen keer verscheept, Michael Jackson's The Experience verkocht 3 miljoen keer.

Herstructurering

Wel moest het bedrijf het fiscale jaar 2011 afsluiten met een verlies van 52,1 miljoen euro. Dat er geen winst is gemaakt is volgens de uitgever grotendeels te verklaren door de recente herstructurering die het binnen zijn interne studio's heeft doorgevoerd, waarbij 30 tot 40 banen verloren gingen en enkele projecten werden geschrapt.

Ubisoft benadrukt dat het nog onaangekondigde projecten betreft, en dus niet titels als Beyond Good & Evil 2 en I Am Alive, die nog altijd in ontwikkeling zijn. Ook liet de uitgever weten binnen enkele dagen de sluier op te lichten van een belangrijke nieuwe PC-titel, gebaseerd op een van zijn topfranchises.