Assassin's Creed: Brotherhood krijgt multiplayerbèta op PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

A a in's Creed: Brotherhood is de eerste game in de serie die een multiplayermodus bevat. Hierdoor kun je het online tegen anderen opnemen in diverse modi, waarbij je de keuze hebt uit verschillende personages, die allemaal eigen wapens en moordmethoden kennen.

Naast een multiplayermodus heeft de game een singleplayermodus van ongeveer vijftien uur. Net als in A a in’s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra mi ies. Zijn strijd tegen de Tempeliers voert Ezio niet alleen, want hij leidt zijn eigen Brotherhood, een groep collega-huurmoordenaars. Hij krijgt wederom hulp van Leonardo da Vinci en zal ook andere historische figuren als Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza tegen het lijf lopen.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou