Assassin’s Creed: Brotherhood krijgt multiplayer | Gamer.nl

Assassin’s Creed: Brotherhood krijgt multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder was al bekend dat het gamebedrijf een webdomein met die titel had vastgelegd en gisteren lekte het omslagontwerp voor het doosje van A a in’s Creed: Brotherhood uit. Ubisoft heeft de echtheid van de omslag bevestigd. Uit die omslag blijkt dat de serie voor het eerst een multiplayermodus krijgt: “Neem voor de eerste keer deel in een innovatieve multiplayerlaag die je een moordenaar naar keuze laat zijn en van wie je zelf de moordstijl mag definiëren. Een nog nooit eerder geziene multiplayerervaring.”

In de singleplayermodus stappen spelers wederom in de schoenen van Ezio. Ditmaal zullen ze volgens de omslag als Ezio een eigen broederschap van a a ijnen kunnen leiden naar het hart van hun vijand, in Rome. A a in’s Creed: Brotherhood komt uit voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en wordt in de herfst van dit jaar verwacht. Ubisoft zegt volgende week meer informatie over de game vrij te zullen geven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou