Nieuws
Black Flag

Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue Remastered bevestigd voor Switch

Komt op 6 december uit in één pakket

Geschreven door Michel Musters op
Er komt een remaster van Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue naar de Switch, zo werd onthuld tijdens de Nintendo Direct vannacht.

De remaster lekte gisteren al uit via de Griekse webshop The Console Club. Het complete pakket heet Assassin's Creed Rebel Collection en verschijnt op 6 december, zowel fysiek als digitaal.

Assassin’s Creed 4: Black Flag verscheen in 2013 voor en draait om Edward Kenway, een beruchte piraat. Black Flag speelt zich af in de 18e eeuw in het Caribisch gebied. Assassin’s Creed Rogue is in 2014 uitgekomen en richt zich op Shay Patrick Cormac, een voormalige Assassin die Tempelier geworden is nadat hij was verraden door zijn kameraden. Beide games spelen zich af in een fictieve geschiedenis van gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Assassin’s Creed Rogue kreeg in 2018 een remaster voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast komt naar Switch Nintendo toont Animal Crossing, Luigi's Mansion 3 en Pokémon Sword en Shield
2

Reacties op: Assassin’s Creed: Black Flag en Rogue Remastered bevestigd voor Switch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  vladimirr

  • 5 september 2019 08:30
  nou dat zal dan een flinke downgrade worden….. net zoals the witcher 3

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Millman7

  • 5 september 2019 11:15
  @vladimirr overdrijven is ook een vak. De Assassins Creed 3 Switch versie zag er gewoon prima uit. En je ziet duidelijk in de trailer dat het bij deze ook wel snor zit.

  Daarbovenop, sure the witcher 3 is een downgrade, had je anders verwacht? Het is een Switch, geen ps4. Ik vind in die zin dat ze het fantastisch geport hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.