Assassin's Creed 3-remaster verschijnt mogelijk voor Switch

Assassin's Creed 3-remaster verschijnt mogelijk voor Switch

Er is een screenshot verschenen van een Assassin's Creed 3 Remaster-bundel voor de Nintendo Switch. De screenshot werd gedeeld door een Reddit-gebruiker.

De screenshot in kwestie toont de Assassin's Creed 3: Liberation Collection, wat lijkt op een bundel met de games Assassin's Creed 3 en Assassin's Creed 3: Liberation. De Tsjechische webshop geeft bij de bundel een prijs aan van 35 euro en meldt een releasedatum van 15 februari.

Assassin's Creed: Liberation Collection

Vorige maand werd nog bekend dat de Duitse MediaMarkt een 'Assassin's Creed Compilation' voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch had geplaatst op de website. Met de verschijning van de screenshot kan verondersteld worden, dat de bundel binnenkort gaat verschijnen voor de hybride console. Echter is nog niet zeker te zeggen wanneer de game precies uitkomt, omdat de Duitse Mediamarkt destijds een releasedatum van 29 maart had vermeld. Dit wijkt af van de datum die is benoemd op de Tsjechische website.

Assassin's Creed 3 werd in 2012 als een port uitgebracht op de Nintendo Wii U. Assassin's Creed: Liberation werd als eerst uitgebracht op de PlayStation Vita, maar kreeg later ook een versie voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. De bundel werd vorig jaar onthuld voor de Xbox One en PlayStation 4 als onderdeel van de Assassin's Creed Odyssey Season Pass. Deze versie krijgt onder andere ondersteuning voor 4K en HDR. Deze grafische verbeteringen worden momenteel niet genoemd voor de Switch-versie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De slechtste AC, good job Ubisoft!

0
test

@Dragtster ik vond deed gewoon goed te doen hoor. Vanaf hier ben ik juist weer gaan spelen omdat ik het weer leuker vond worden. Helaas vind ik het nu vanaf origine weer minder omdat het niet echt assassins creed meer is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola laatste waarschuwing.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou