Ubisoft heeft het gehad over de titels die ze in het fiscale jaar 2009-2010 (april 2009 tot en met maart 2010) uit gaan brengen. Zo zullen Assassin's Creed 2, Splinter Cell Conviction, Ghost Recon en een nieuwe Anno in deze periode het levenslicht zien.

Verder zullen nog twee andere franchises een vervolg krijgen, maar welke deze zijn, blijft vooralsnog onbekend. Ook maakte Ubisoft bekend dat de verkopen zijn het derde fiscale kwartaal van 2008 (loopt tot 31 december) met 13% gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal in het jaar ervoor.  

Ubisoft zal daarnaast ook nog enkele games uitbrengen gebaseerd op films: James Cameron's Avatar, een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles game en een opvolger van Arthur and the Invisibles. Ook zullen er drie nieuwe merken in de markt gezet worden, waaronder I Am Alive.

Ubisoft's president Yves Guillemot maakte ook nog bekend dat men druk bezig is aan Red Steel 2. Het vervolg op de Wii lanceringstitel zal gebruik maken van de MotionPlus, Nintendo's add-on voor de Wiimote die bewegingen rechtstreeks om moet zetten in games. Het is echter nog niet bekend wanneer we de game kunnen verwachten.