Update: Assassin's Creed 2 nu gratis beschikbaar op Uplay

Update: Assassin's Creed 2 nu gratis beschikbaar op Uplay

Dit weekend hadden wij een bericht over dat Assassin's Creed 2 tijdelijk gratis werd aangeboden op Uplay. Deze actie is nu van start gegaan.

De game is vanaf nu tot 17 april gratis te claimen bij Ubisoft tot 17:00 's middags. Om deze game te claimen hebben geïnteresseerden een Ubisoft-account nodig. Om deze versie van Assassin's Creed 2 te kunnen spelen moet de gameservice Uplay op de laptop of pc geïnstalleerd zijn.

Klik hier om Assassin's Creed 2 gratis te claimen.

Assassins Creed 2

Oorspronkelijk bericht: Assassin's Creed 2 is binnenkort waarschijnlijk gratis op Uplay. Dat meldt de Duitse website My Dealz.

De game zou tot en met 14 april gratis te downloaden zijn op Uplay, Ubisofts eigen platform. Gezien de voorgaande gratis games, zoals Rayman Legends en Child of Light, is dat zeer aannemelijk. Gebruikers kunnen de game vermoedelijk permanent aan hun bibliotheek toevoegen.

Ubisoft heeft de actie nog niet bevestigd, maar dat volgt mogelijk begin komende week. Assassin's Creed 2 verscheen in 2009 voor PlayStation 3, Xbox 360 en in 2010 voor pc. Het tweede deel wordt door velen gezien als de beste uit de franchise. Lees in onze Reload meer over de impact van de game.

De volgende Assassin's Creed-game verschijnt volgens geruchten dit jaar en zou zich in het Vikingentijdperk afspelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het moet niet TOT 14 april zijn, maar de bron zegt VANAF (ab) 14 april. Mooi zo, volgensmij had ik er al meer gratis AC's, dus deze vult het dan weer mooi aan.

0
test

Ik heb net gekeken, maar helaas nog niet.

0

Aanbevolen voor jou