Ashen komt eind dit jaar naar PS4, Switch, Steam en GOG

Ashen komt eind dit jaar naar PS4, Switch, Steam en GOG

Ashen verschijnt op 9 december voor PlayStation 4, Switch, Steam en GOG.

Dat heeft ontwikkelaar A44 aangekondigd. De game verscheen eind vorig jaar na The Game Awards al op de Epic Games Store en Xbox One.

In Ashen moet de speler vechten voor een wereld die in duisternis is gehuld. De speler moet samenwerken, bondgenoten maken, grotten ontdekken en de Ashen beschermen tegen de schaduwmonsters.

Gamer.nl gaf Ashen een 7 en schreef: "Ashen bokst als indiegame veel voor elkaar. In dit ruim twintig uur durende actieavontuur doorkruis je nederzettingen, kerkers en uitgestrekte natuur alsof je een volwaardig epos beleeft. De daadwerkelijke variatie in omgevingen, vijanden en speelstijl is minder groot, maar Ashen weet er met zijn abstracte grafische stijl en inventieve, coöperatieve multiplayer steeds het meeste van te maken. Daardoor kun je de te frequente vastlopers en andere onnodige problemen door de vingers zien."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk spel, uitgespeeld samen met een vriend van me in coop modus. Wij hebben nooit last gehad van frequente vastlopers of andere rare fratsen.

0
test

@DarkraverX Inderdaad, heb hem alleen gespeeld en heb nooit last gehad van vastlopers en andere bugs. (Xbox One X)

0
test

@MelvinChowder Ik vond hem in mijn uppie best pittig dus was blij dat ik hem samen met een maat kon spelen, heb je hem uitgespeeld, zoja dan respect :P.

0

Aanbevolen voor jou