Ash uit Evil Dead mogelijk nieuw dlc-personage Mortal Kombat 11

Ash uit Evil Dead mogelijk nieuw dlc-personage Mortal Kombat 11

De kans is bijzonder groot dat Ash, een personage uit de Evil Dead-film- en -tv-serie een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat 11. Dat zou blijken uit een e-mail van Warner Bros. waarin de naam van het personage genoemd wordt.

Hoewel het personage Ash, welbekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

In de mail worden diverse dlc-personages aangehaald voor de game, zoals onder andere Terminator, Joker en Spawn. Ook Ash staat in dat rijtje vernoemd in combinatie met Mero-Goldwyn-Mayer, de studio die in 1993 de film Army of Darkness uitbracht waarin hij de hoofdpersoon was, gespeeld door Bruce Campbell. Of de acteur ook de stem van het personage doet is nog niet bekend.

Ash is nog niet officieel aangekondigd, maar het is niet de eerste keer dat hij zijn intrede doet in een game aangezien hij ook in Dead by Daylight zat.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal in het begin was er ook een teaser filmpje over de aankomende DLC characters, en daarin was duidelijk een kettingzaag en een shotgun te horen. Het verhaal gaat dat Ash eigenlijk al had moeten verschijnen maar om een of andere reden is uitgesteld, en daarom kregen we joker. Blijkbaar is het nu dan toch gelukt

0

Aanbevolen voor jou