Nieuws

Ash uit Evil Dead mogelijk nieuw dlc-personage Mortal Kombat 11

Nog niet officieel aangekondigd

Geschreven door Dennis Mons op
De kans is bijzonder groot dat Ash, een personage uit de Evil Dead-film- en -tv-serie een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat 11. Dat zou blijken uit een e-mail van Warner Bros. waarin de naam van het personage genoemd wordt.

Hoewel het personage Ash, welbekend uit onder andere de Army of Darkness- en Evil Dead-films/series, niet officieel is aangekondigd, komt zijn naam voorbij in een e-mail gestuurd door Warner Bros. die IGN in handen heeft gekregen.

In de mail worden diverse dlc-personages aangehaald voor de game, zoals onder andere Terminator, Joker en Spawn. Ook Ash staat in dat rijtje vernoemd in combinatie met Mero-Goldwyn-Mayer, de studio die in 1993 de film Army of Darkness uitbracht waarin hij de hoofdpersoon was, gespeeld door Bruce Campbell. Of de acteur ook de stem van het personage doet is nog niet bekend.

Ash is nog niet officieel aangekondigd, maar het is niet de eerste keer dat hij zijn intrede doet in een game aangezien hij ook in Dead by Daylight zat.

Lees hier onze review van Mortal Kombat 11.

Dit artikel delen:

Lees meer

Handige tips voor het omgaan met geruchten Nieuwe Animal Crossing: New Horizons-update herstelt ‘balans’
1

Reacties op: Ash uit Evil Dead mogelijk nieuw dlc-personage Mortal Kombat 11

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  darkmanwls

  • 26 maart 2020 13:30
  Helemaal in het begin was er ook een teaser filmpje over de aankomende DLC characters, en daarin was duidelijk een kettingzaag en een shotgun te horen. Het verhaal gaat dat Ash eigenlijk al had moeten verschijnen maar om een of andere reden is uitgesteld, en daarom kregen we joker.
  Blijkbaar is het nu dan toch gelukt

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.