Artwork van Overwatch 2, Diablo 4 en WoW: Shadowlands gelekt

Artwork van Overwatch 2, Diablo 4 en WoW: Shadowlands gelekt

Er is artwork gelekt van drie onaangekondigde Blizzard-games: Overwatch 2, World of Warcraft: Shadowlands en Diablo 4.

Over Overwatch 2 en Diablo 4 gaan er al geruime tijd geruchten. Zo lekte er vorige week een Duitse advertentie voor een artboek over de Diablo-reeks waarin Diablo 4 werd genoemd en lekte er gisteren artwork van Overwatch 2.

De artwork van Overwatch 2 werd gevonden op de Blizzard Gear-website. Het gaat om compleet nieuwe artwork waarop Reinhardt, mei, Geinji, Tracer, Brigitte, Winston, Mercy en Echo te zien zijn. Laatstgenoemde personage werd vorig jaar al tijdens Blizzcon onthuld, maar wordt volgens geruchten de held van het vervolg.

Het is voor het eerst dat we horen over een mogelijke nieuwe World of Warcraft-uitbreiding genaamd Shadowlands. Op MMO Champion werd een foto geplaatst van een Blizzard Gear-advertentie voor een t-shirt. Meer informatie over de uitbreiding is er nog niet.

Tot slot lijkt er een pagina uit het eerder genoemde Diablo-artboek te zijn gelekt. Hierin wordt Lilith, de Daughter of Hatred, getoond. Zij kwam kort voor in Diablo 2's Pandemonium-event, maar zou volgens het boek ook een rol krijgen in Diablo 4.

Aankomend weekend wordt Blizzcon gehouden. Mogelijk worden alle drie de games aldaar aangekondigd.

Overwatch 2
Diablo 4
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb gehoord dat Mao Zedong een speelbare klasse gaat zijn in Diablo 4.

0
test

@Baukereg Het rode boekje zal dan wel een uitermate sterke skill zijn voor die class.

0

@Baukereg Mao Zedonginator inderdaad

0
test

Dat ziet er uit als een nieuwe vorm van Lich King! Hell yea! Aan classic vermaak ik me goed, geen zin in retail maar het blijft cool hoe ze het verhaal nog een beetje boeiend kunnen houden nadat je zo enorm sterk was dat je samen met de titans een god/demon/planeetdude hebt kunnen killen. Sinds dat epic moment leek het mij klaar, wat kon er nu nog in de weg staan? Beetje raar om dan ergens op een aantal eilandjes op trollen te jagen. De cinematics blijven ook erg cool. als ze die film nu eens oppakken en er een paar uitpoepen waar de fans echt op wachten. (doe net als starwars, eerst ijzersterk beginnen en daarna heb je nog ruimte om er films voor en na te plakken) Begin maar met het verhaal van WC3. einde blaat van verdeelde fan :S

0

Aanbevolen voor jou