Artwork van Naughty Dog-werknemer was niet van nieuwe game

Artwork van Naughty Dog-werknemer was niet van nieuwe game

De fantasievolle artwork die een werknemer van Naughty Dog eind vorig jaar online plaatste, was niet gebaseerd op een aankomende game.

Gisteren werd er artwork gedeeld van Hyoung Nam, de senior concept artist van Sony-ontwikkelaar Naughty Dog. Nam schreef bij de artwork dat het "geïnspireerd is door een nieuwe game. Je weet waar ik het over heb...". Daardoor speculeerden veel gamers dat het om artwork van de volgende game van Naughty Dog ging.

De werknemer in kwestie heeft inmiddels aan IGN laten weten dat dit niet het geval is. Nam meldt dat de artwork geïnspireerd is door Assassin's Creed Valhalla. Nam heeft op zijn ArtStation-account inmiddels de beschrijving van een update voorzien om verwarring te voorkomen.

Sony-studio Naughty Dog is bekend van onder andere de oorspronkelijke Crash Bandicoot-games, Jak and Daxter en de Uncharted-reeks. Vorig jaar lanceerde de ontwikkelaar het geprezen spel The Last of Us: Part 2. Het is aannemelijk dat de ontwikkelaar al geruime tijd aan een nieuwe game werkt, al is niet bekend of het om een vervolg op een bestaande franchise of een compleet nieuwe game gaat.

Naughty Dog

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

In die schetsen zit al veel meer inspiratie dan AC Valhalla. Vind ik dan hè.

0
test

''Je weet waar ik het over heb...". Nou blijkbaar niet. Ik zag het er niet in iig.

0

Aanbevolen voor jou