Artwork van Cyberpunk 2077 toont nieuw Night City-gebied

Artwork van Cyberpunk 2077 toont nieuw Night City-gebied

CD Projekt Red heeft nieuwe artwork van Cyberpunk 2077 uitgegeven waarin een voorheen nog niet getoond gebied van Night City wordt getoond.

Het gaat om Westbrook, een van de districten van de grote, futuristische stad waar de game zich afspeelt. "Westbrook is volgens velen de beste plek om te wonen en om plezier te hebben. Als je eddies hebt, kun je ze hier uitgeven. En zo niet? Sluit een lening af en doe alsof de wereld van jou is - al is het maar voor één glorieuze nacht."

Verder toonde CD Projekt ook twee nieuwe personages, namelijk Mr Goldhand en Mr Jenkins. Meer informatie over deze personages is er vooralsnog niet.

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. CD Projekt Red is vooral bekend van de geprezen The Witcher-games. Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij is de hype voor deze game ondertussen drastisch gedaald. Het zal nog steeds wel goede game worden tho, maar voor hoelang zou die herinnerd worden?

0
test

Dit word episch.

0

Aanbevolen voor jou