Nieuws
Sable

Artistiek ogende game Sable wordt verfilmd

Game kwam eerder al uit voor Xbox-consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Productiebedrijf Dj2 Entertainment gaat films en series maken van drie IP van uitgever Raw Fury, waaronder Sable.

Dat meldt GamesIndustry.biz. Naast Sable van ontwikkelaar Shedworks worden ook de games Night Call (van Monkey Moon en BlackMuffin) en Mosaic (van Krillbite Studio) verfilmd. Welke IP's als films en welke als televisieseries worden verfilmd is niet bekend. Dj2 Entertainment overweegt ook andere IP van Raw Fury te verfilmen, waaronder Call of the Sea, Norco, Dandara en The Signifier.

Dj2 Entertainment specialiseert zich in het verfilmen van games. Zo heeft het bedrijf eerder al aan de Sonic the Hedgehog-film gewerkt en kondigde het eerder ook een serie gebaseerd op Life is Strange aan. Laatstgenoemde is zover bekend nog in productie. Dj2 werkt op dit moment ook aan televisieseries gebaseerd op Disco Elysium, My Friend Pedro en Tomb Raider.

In Sable besturen spelers de titulaire held terwijl ze door woestijnen en andere landschapen loopt, klimt en zweeft met haar hoverbike. Spelers proberen allerlei mysteries op te lossen en kunnen ook andere nomaden tegenkomen. De game is verkrijgbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Call to Arms, kortingen en dubbele beloningen in Red Dead Online Gelekte info over Avowed beschrijft het als Obsidians versie van Elder Scrolls
0

Reacties op: Artistiek ogende game Sable wordt verfilmd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.