Het verkoopoverzicht van de afgelopen week geeft weer aan waar het Nederlandse gamervolk voor naar de winkel is gelopen. Dit maal is dat de nieuwe co-op game Army of Two, die zich in zijn eerste week naar de eerste en derde plaats in het overzicht begeeft. The Sims 2: Vrije Tijd blijkt deze week een stuk minder verkocht te hebben dan vorige weken, wat te zien is aan de vijfde plaats waar het spel op staat.

Naast Army of Two zien we Bully: Scholarship Edition voor de Xbox 360 ook als binnenkomer op de tiende plaats. Hoewel hij in het overzicht voor Xbox 360 op de tweede plaats staat, verkopen games van de overige systemen beter, zo blijkt uit het totaaloverzicht. Verder blijven vooral titels als Brain Training het constant goed doen in het totale overzicht.

Voor overzichten per systeem kun je hier terecht.

Army of Two (Xbox 360)Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo DS)Army of Two (PS3)Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii)Brain Training (Nintendo DS)The Sims 2: Vrije Tijd (PC)More Brain Training (Nintendo DS)Pro Evolution Soccer 2008 (PSP)Mario Party (Nintendo DS)Bully: Scholarship Edition (Xbox 360)