Arms-vechter Min Min komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Arms-vechter Min Min komt naar Super Smash Bros. Ultimate

De Arms-vechter Min Min wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch. Dit werd vandaag via een livestream bekendgemaakt door gameregisseur Masahiro Sakura.

Eerder werd al bekend dat een personage uit de Switch-game Arms naar de nieuwste Smash Bros. ging komen. Nu is bevestigd dat het gaat om de noedelliefhebber Min Min. Zij is vanaf 29 juni beschikbaar.

Sakurai legt in de video uit dat men wellicht had verwacht dat Spring Man naar de game zou komen, maar vertelt dat de producer van Arms deze vechter graag wilde zien als dlc-vechter. In de Final Smash-move van Min Min komen alle Arms-vechters samen om de tegenstander te verslaan.

Min Min is de eerste vechter uit de tweede Fighters Pass. In totaal bevat deze tweede uitbreiding zes personages, die in 2020 en 2021 worden uitgebracht. Ook word bijna alle muziek uit Arms en een level met Arms-thema toegevoegd.

Tijdens de stream werd een introductievideo getoond en demonstreerde Sakurai uitgebreide de mogelijkheden van Min Min. Tevens worden extra Mii-kostuums gebaseerd op Arms, Splatoon en Vault Boy uit Fallout toegevoegd. Aan het eind worden ook amiibo voor Joker uit Persona 5 en Hero uit Dragon Quest getoond, deze verschijnen eind 2020.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

noooobody cares...

0

@Lord Ganon Ik wel. :)

0
test

Ik zit heel erg tussen: ze doen iets moois voor die vele arms fans of ze laten je betalen voor de promotie van een game die niet zo goed heeft verkocht als ze hadden gehoopt.

0

Aanbevolen voor jou