Armored Kill-uitbreiding voor Battlefield 3 in september | Gamer.nl

Armored Kill-uitbreiding voor Battlefield 3 in september | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar maakte eerder al bekend dat Armored Kill een aantal grootschalige nieuwe maps bevat, waaronder "de grootste uit de geschiedenis van Battlefield", nieuwe wapens en nieuwe voertuigen.

In juni komt het uitbreidingspakket Close Quarters uit, dat zich juist richt op gevechten op korte afstand. Uitgever Electronic Arts had aanvankelijk aangekondigd dat er dan nog één uitbreidingspakket zou volgen, End Game, die eind 2012 verschijnt. Volgens recente geruchten heeft EA End Game echter verschoven naar 2013 en komt eind dit jaar de nog niet aangekondigde uitbreiding Aftermath uit.

Maandag om 22:00 uur houdt EA zijn persconferentie tijdens de E3-gamebeurs, daar zal meer informatie worden gegeven. Naar verwachting onthult de uitgever dan ook Battlefield Premium. Volgens verschillende bronnen is dit een dienst die vergelijkbaar is met Call of Duty: Elite. Voor een bedrag van ongeveer vijftig euro kunnen gamers onder andere alle uitbreidingen eerder en zonder extra bijbetalen downloaden, krijgen ze voorrang op servers en krijgen ze toegang tot strategiegidsen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou