Arma Reforger nu beschikbaar, Arma 4 in ontwikkeling

Arma Reforger nu beschikbaar, Arma 4 in ontwikkeling

Tijdens een evenement heeft Bohemia Interactive Arma 4 officieel aangekondigd. Ook is het uitgebreide voorproefje Arma Reforger nu beschikbaar.

Een paar dagen terug lekte de inhoud van de livestream al uit, maar nu is het officieel onthuld. Arma Reforger wordt gezien als voorproefje, waarin de belangrijkste elementen uit Arma 4 alvast uit de doeken worden gedaan. Daarbij is het voor het eerst dat een game uit de franchise op console speelbaar is. 

Mensen kunnen het spel nu via Steam Early Access en Xbox Game Preview op Series X en S spelen. Het kost zo'n 29,99 euro. Reforger draait op de nieuwe Enfusion-engine en speelt zich af in 1989 op Everon, een remake van de map uit de eerste Arma. Ook zijn er twee modi, genaamd Conflict en Gamemaster.

Het is niet de bedoeling dat de game ooit uit Early Access komt. In plaats daarvan kan het worden gezien als een uitgebreide, betaalde demo voordat Arma 4 arriveert. Arma Reforger moet wel een jaar lang van ondersteuning worden voorzien door Bohemia.

De ontwikkelaar heeft nog nauwelijks details over Arma 4 bekendgemaakt, behalve dat het spel in de maak is en op dezelfde engine draait. Meer informatie is in de officiële FAQ te vinden.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou