Nieuws
Arma Reforger

Arma Reforger nu beschikbaar, Arma 4 in ontwikkeling

Arma Reforger is in feite een uitgebreide, betaalde demo voor Arma 4

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens een evenement heeft Bohemia Interactive Arma 4 officieel aangekondigd. Ook is het uitgebreide voorproefje Arma Reforger nu beschikbaar.

Een paar dagen terug lekte de inhoud van de livestream al uit, maar nu is het officieel onthuld. Arma Reforger wordt gezien als voorproefje, waarin de belangrijkste elementen uit Arma 4 alvast uit de doeken worden gedaan. Daarbij is het voor het eerst dat een game uit de franchise op console speelbaar is. 

Mensen kunnen het spel nu via Steam Early Access en Xbox Game Preview op Series X en S spelen. Het kost zo'n 29,99 euro. Reforger draait op de nieuwe Enfusion-engine en speelt zich af in 1989 op Everon, een remake van de map uit de eerste Arma. Ook zijn er twee modi, genaamd Conflict en Gamemaster.

Het is niet de bedoeling dat de game ooit uit Early Access komt. In plaats daarvan kan het worden gezien als een uitgebreide, betaalde demo voordat Arma 4 arriveert. Arma Reforger moet wel een jaar lang van ondersteuning worden voorzien door Bohemia.

De ontwikkelaar heeft nog nauwelijks details over Arma 4 bekendgemaakt, behalve dat het spel in de maak is en op dezelfde engine draait. Meer informatie is in de officiële FAQ te vinden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sea of Thieves introduceert zogeheten Mysteries Dead by Daylight-datingsim in de maak
0

Reacties op: Arma Reforger nu beschikbaar, Arma 4 in ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.