Ark: Survival Evolved krijgt splitscreen op Xbox One | Gamer.nl

Ark: Survival Evolved krijgt splitscreen op Xbox One | Gamer.nl

Ark: Survival Evolved krijgt op Xbox One zowel lokaal als online splitscreen multiplayer. Dit bevestigt ontwikkelaar Studio Wildcard in een bericht op de officiële site. 

De aankondiging maakt deel uit van een patch note update voor het spel. Meer informatie over de nieuwe splitscreenoptie is nog niet bekend. De ontwikkelaar geeft aan dat er binnenkort meer over wordt vrijgegeven.

De nieuwste update voor Ark: Survival Evolved, update 730.0, verhelpt verschillende problemen die spelers zijn tegengekomen, waaronder het niet laden van grotten en het verliezen van gamedata in lokale speelmodus. Daarnaast is de framerate van de game verbeterd en zijn er meer dan 100 officiële servers toegevoegd. De splitscreen multiplayer staat gepland voor de eerstvolgende update.

In Ark: Survival Evolved besturen spelers een gestrande man of vrouw op een mysterieus eiland, waar zij moeten jagen, bouwen en oogsten om te kunnen overleven. Spelers hebben de mogelijkheid dinosauriërs en andere dieren te temmen en kunnen alleen of samen spelen met anderen. Ark: Survival Evolved is beschikbaar voor pc en Xbox One en komt ook naar PlayStation 4. Het gaat vooralsnog om een early acce -versie van het spel.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou