Ark: Survival Evolved krijgt mobiele versie | Gamer.nl

Ark: Survival Evolved krijgt mobiele versie | Gamer.nl

Ontwikkelaar Studio Wildcard heeft aangekondigd dat Ark: Survival Evolved een mobile-versie krijgt voor Android- en iOS-apparaten.

De mobile-port wordt ontwikkeld door War Drum Studios, bekend van onder meer de mobiele-versies van GTA 3, Vice City, San Andreas en Chinatown Wars, en is gebaseerd op de console- en pc-versie van de survivalgame.

Ark: Survival Evolved Mobile bevat de single-player modus plus volledige online survival-ervaring. War Drum laat weten dat de game in totaal meer dan tachtig dinosauru en en oer-wezens heeft om te vangen. De pre-registratie voor de game is vandaag van start gegaan, fans die hier aan deelnemen maken kans op in-game bonu en.

In Ark: Survival Evolved beginnen spelers ongewapend in een prehistorische wereld waar zij door middel van verzamelen en jagen moeten zien te overleven. Om dinosauru en te kunnen vangen moeten spelers verschillende soorten strategieën en tactieken gebruiken.

In het spel zijn twee verschillende modi waar spelers uit kunnen kiezen. Zo is er een singleplayer-modus, waar spelers alleen de wereld kunnen verkennen en een online-modus waarbij honderden spelers bij elkaar kunnen komen om op pad te gaan.

In ander mobile-nieuws: Vandaag kwamen de mobile-versies van Fortnite: Battle Royale (als iOS-bèta en uitnodigingsvent) en PlayerUnknown’s Battlegrounds (vooralsnog alleen in Canada) uit.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou