Ark: Survival Evolved is nu gratis op Steam

Ark: Survival Evolved is nu gratis op Steam

De survivalgame Ark: Survival Evolved kan op dit moment gratis geclaimd worden via Steam.

De game kan gratis binnengehaald worden op Steam, alsmede alle gerelateerde content - met uitzondering van de Genesis-seizoenspas en de uitbreidingen die onderdeel zijn van de Ultimate Survivor Bundle. Die content is echter wel met korting te koop. De game kan tot 19 juni gratis geclaimd worden.

Afgelopen zondag werd het vervolg, Ark 2, getoond tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase. Het spel moet in 2023 verschijnen op pc en Xbox Serie X en S, al is het mogelijk dat het spel ook op andere systemen verschijnt. Acteur Vin Diesel, onder andere bekend van de Fast & Furious-films, speelt de rol van hoofdpersonage Santiago.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb m al sinds EA. Leuk spel, vond de uitbreidingen niet echt verrijkend, dus alleen het basisspel is de moeite gewoon waard. Zou willen dat ik m nog nooit gespeeld had en nu kon meepikken. De eerste 60 uur in het spel waren het leukst. Nu is de lol er wel af (wel na 700+ uur maar ok). Helemaal omdat in EA tijd het gewoon een man vs dino game was en nu vol zit met futuristische dingen. Minder tof. Snap alleen niet zo goed waarom ark 2. alles is al gedaan in 1.

0

Aanbevolen voor jou