Ark 2 blijft minstens drie jaar lang op Game Pass staan

Ark 2 blijft minstens drie jaar lang op Game Pass staan

Als het goed is blijft Ark 2, het vervolg op Ark: Survival Evolved, minstens drie jaar op Xbox Game Pass staan.

Dat blijkt uit een uitgelekt document van de United States Securities and Exchange Commission, waarin de deal tussen Microsoft en de ontwikkelaar van de Ark-games uiteen wordt gezet. Het is niet bekend wanneer Ark 2 precies moet uitkomen, al werd eerder dit jaar gemeld dat het spel ergens in 2023 moet verschijnen.

In het document wordt ook beschreven dat Ark: Survival Evolved na de release van Ark 2 ook op Game Pass blijft staan. Uit een ander document blijkt dat Microsoft en Sony beiden miljoenen dollars hebben betaald om Survival Evolved op Game Pass en PlayStation Plus aan te bieden. Sony zou bijvoorbeeld 3,5 miljoen dollar hebben betaald om de game in maart als een van de gratis PlayStation Plus-games weg te geven.

Ark 2 komt in ieder geval naar Xbox Series X en S en pc. Ook komt het spel op release op Gme Pass te staan - en zoals gezegd blijft het spel daar minstens drie jaar op staan. Het spel werd al in 2020 aangekondigd tijdens The Game Awards. In de eerste trailer van de game was al te zien dat Vin Diesel, uit onder andere de Fast & Furious-films, de rol van hoofdpersonage Santiago speelt. Hieronder is een eerder dit jaar verschenen cinematic te bekijken. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waar ik eerder naar benieuwd ben is of de ontwikkelaar het nu eindelijk wel voor elkaar heeft, en niet dat de game nog jaren lang een buggy mess is en alleen maar performance problemen kent.

0

Aanbevolen voor jou