Arenashooter Nerf Legends onthuld

Arenashooter Nerf Legends onthuld

De arenashooter Nerf Legends is voor consoles en pc aangekondigd.

Het spel moet in oktober verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Er is cross-play aanwezig.

De game is gebaseerd op de populaire Nerf-geweren en laat spelers het uitvechten in futuristische arena's vol met robots en eindbazen. Er zijn tevens negentien singleplayerlevels aanwezig, maar spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in diverse multiplayermodi. Er zijn 4v4- en 8v8-wedstrijden.

Uniek aan de game is dat spelers verschillende munitie kunnen oppikken met uiteenlopende effecten. Zo zijn er dartpijltjes met magnetische krachten die tegenstanders kunnen aantrekken of juist afstoten.

Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Elke keer als iets zie of lees over Arenashooters ga ik het automatische vergelijken met Unreal Tournament, zo jammer dat epic daar niks meer mee doet!

0
test

@Zoidberg Toen ik veel UT speelde heb ik ook veel Nerf Arena gedaan. Dat was praktisch hetzelfde maar dan met nerf guns. Vond het toen heel tof. Het was alleen niet van epic. En epic doet toch wel iets met UT? Niet heel veel maar het bestaat wel, ik wilde hier de link naar unrealtournament.com neerzetten maar dat kon niet....

0
test

Heel leuk idee, alleen van wat ik heb gezien had het beter uitgevoerd kunnen worden. Komt bij mij niet echt over als de ervaring van Nerfguns.

0

Aanbevolen voor jou