ArcheAge komt 16 september uit, open bèta start morgen | Gamer.nl

ArcheAge komt 16 september uit, open bèta start morgen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De open bèta vangt morgen om 19:00 aan en eindigt op 8 september. Deelnemers die de gesloten bèta speelden behouden hun gemaakte personage. Na de open bèta wordt de data op de servers gewist, waarna Head Start begint. Alleen Founders, die een som geld in de game stopten, kunnen tijdens de Head Start spelen. Op 16 september is de game voor iedereen beschikbaar.

Ontwikkelaar XL Games omschrijft ArcheAge als een fantasy sandbox mmorpg. Onderstaande trailer geeft een indruk van de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou