Nieuws

Arceus en Darkrai zijn te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Spelers moeten daar wel het een en ander voor doen

Geschreven door Michel Musters op
Spelers van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl kunnen dankzij een nieuwe update nu Arceus en Darkrai vangen in de games.

Daarvoor moet wel eerst update 1.3.0 gedownload worden. Alleen mensen die Pokémon Legends: Arceus hebben kunnen Arceus in de andere games vangen. Men moet een savefile hebben waarin alle hoofdmissies zijn voltooid. Ook moeten de Elite 4 in Brilliant Diamond of Shining Pearl zijn verslagen en de moet de National Dex zijn vrijgespeeld door 150 verschillende pokémon te zijn tegengekomen. Vervolgens verschijnt er een Azure Flute op het bed van de speler. Door hier bij de Spear Pillar op Mount Coronet op te blazen, verschijnt Arceus.

Om Darkrai te vangen is Legends: Arceus niet benodigd. Wel moet men in Brilliant Diamond of Shining Pearl de Elite 4 verslagen hebben en de National Dex hebben. Verder moet de missie rondom pokémon Cresselia geklaard zijn en moet men een member card hebben die als Mystery Gift wordt aangeboden tussen 1 en 30 april. Daarmee kan men naar Newmoon Island reizen, waar Darkrai te vangen is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Square Enix doneert half miljoen dollar voor Oekraïense vluchtelingen Electronic Arts houdt dit jaar geen EA Play Live-evenement
0

Reacties op: Arceus en Darkrai zijn te vangen in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.