Nieuws
Street Fighter 5

Arcademodus wellicht alsnog naar Street Fighter 5

Ontwikkelaar kijkt naar opties

Geschreven door Lucas May op

Volgens een verklaring gemaakt tegenover Forbes overweegt Capcom om alsnog een arcademodus toe te voegen aan Street Fighter 5.

In de recent uitgebrachte versie van Street Fighter 5 zijn er een aantal onderdelen niet aanwezig. In maart en juni staan updates gepland voor een filmische verhaalmodus, grotere multiplayer-lobby’s en de Challenge-modus. Een arcademodus ontbreekt nog, hierdoor kunnen spelers geen reguliere wedstrijd van drie rondes tegen de computer spelen.

Capcom heeft nu een uitspraak gedaan tegenover Forbes over de arcademodus: “Het team is de opties aan het bekijken om de arcademodus toe te voegen en we hebben binnenkort meer informatie om te delen.” Het is onduidelijk of er helemaal geen arcademodus gepland stond of dat Capcom al van plan was deze toe te voegen in een latere update.

Street Fighter 5 is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en pc.

Bron: Forbes

Dit artikel delen:

Lees meer

Kan RollerCoaster Tycoon World de serie eer aan doen? Valve stelt HTC Vive systeemtest beschikbaar in Portal-stijl
3

Reacties op: Arcademodus wellicht alsnog naar Street Fighter 5

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  WijvanWCeend

  • 23 februari 2016 13:20
  Ik vond `t sowieso echt heel raar dat er geen arcade mode inzit. Ik hoop echt dat ze dit gaan toevoegen, liefst gister nog.

  Ik vermaak me overigens wel ontzettend goed met deze game! Nu de online matchmaking weer wat beter werkt kun je rustig een avondje knokken :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  darkmanwls

  • 23 februari 2016 17:45
  Het spel mist inderdaad nog een paar onderdelen, maar met het spel zelf qua gameplay is niets mis en is imo beter dan SF4 (maar niet beter dan 3) Ik heb de eerste volle zaterdagavond spelen met vrienden er al op zitten, en we hebben ons uitstekend vermaakt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Replay-DB

  • 23 februari 2016 18:36
  Ik ben niet zo'n online gamer vrees ik. Ik wacht wel met dit spel tot het meer compleet is. Dan zal ik ook wel uiteindelijk wat online gaan spelen maar zie het niet zitten om dat te moeten doen terwijl ik een grote achterstand qua skills heb tegenover een hoop andere gamers. Verliezen vindt ik niet erg maar wil wel op mijn eigen tempo beter worden in het spel. Daarnaast stoort het me ook dat online een match afgebroken kan worden zonder penalty. Voelt gewoon als een incomplete game. Ik wacht wel nog een half jaartje.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.