Arcadegame Green Beret krijgt remake voor Xbox Live en PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Green Beret, bekend als Rush 'n Attack in de Verenigde Staten, werd in 1985 door Konami uitgebracht in de arcadehallen en wordt deze herfst als compleet nieuwe game uitgebracht. Uit de eerste screenshots blijkt dat de remake net als het origineel een side-scrolling actiegame is, maar met opgepoetste graphics. Het is niet bekend in hoeverre de rest van de game trouw blijft aan het origineel. Tsjechische ontwikkelaar Vatra Games is verantwoordelijk voor de game. 

Rush'n Attack Ex-Patriot

De game speelt zich af na de Koude Oorlog en spelers komen terecht in een Siberiaans gevangeniscomplex, een laboratorium waar biowapens worden ontwikkeld en een nucleaire wapenbasis. De speler neemt de rol aan van Sergeant Sid, die onder andere moet vaststellen in hoeverre kernwapens een gevaar zijn in het groeiende conflict tu en Rusland en de Verenigde Staten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou