Arcade woensdag rijmt met Rez en Chess | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De volgende woensdag komt er aan en dat betekent weer een nieuwe Xbox Live Arcade game, of zoals deze week twee nieuwe games er bij. Aankomende woensdag zullen namelijk Rez HD en Che master Live op het netwerk van Microsoft verschijnen. Beide games zullen 800 Microsoft Points kosten.

Rez is de port van de populaire muziek-shooter van de makers van onder andere Lumines en Space Channel 5. De HD versie is, zoals de naam al suggereert, opgepoetst zodat het spel er helemaal haarscherp uitziet. De laatste keer dat een versie van Rez verscheen is woensdag overigens precies 6 jaar geleden, toen het spel voor de PlayStation 2 ook op 30 januari verscheen.

Daarnaast verschijnt ook Che master Live, een schaakspel, op de arcade. Het lijkt er op dat deze de directe concurrentie met Wii Che aan moet gaan, al zal dat gezien onze review niet echt moeilijk worden. Che master Live heeft verschillende schaakborden en ondersteunt zelfs de Vision Camera, zodat het mogelijk is je tegenstander te zien tijdens het schaken. Woensdag brengt dus weer genoeg Live vermaak met zich mee.

Rez HD

Che master Live


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou