Arcade-RTS Anomaly: Warzone Earth aangekondigd | Gamer.nl

Arcade-RTS Anomaly: Warzone Earth aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Anomaly vertelt over een buitenaardse invasie en belicht dit vanuit een groep soldaten die tijdens een mi ie in Irak met de wezens geconfronteerd worden. De speler stuurt een kleine groep gepantserde voertuigen aan op het slagveld, geeft orders en schakelt eventueel luchtondersteuning in. Hoewel het spel actierijk is, speelt tactische planning een belangrijke rol. 

11 Bit Studios is een Poolse studio die is opgericht door ex-medewerkers van CD Projekt en Metropolis Software, die voorheen werkten aan onder andere Infernal, Gorky 17 en Starmageddon. De studio zal zich voornamelijk toeleggen op downloadbare games met innovatieve spelconcepten. Anomaly: Warzone Earth verschijnt ergens in 2011.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou