Arc Projector vanaf nu verkrijgbaar voor Mass Effect 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het nieuwe wapen ioniseert doelwitten met een onzichtbare laserstraal om ze met een hoogspanningsaanval te bestoken. Bioware beschrijft het als een handig wapen in gevechten met groepjes vijanden. "Een compleet vijandelijk team kan dood worden gemaakt met slechts een enkele keer de trekker overhalen."

Andere content die tot dusver op het Cerberus Network beschikbaar is gemaakt zijn het wapen 'Eviscerator Shotgun' en het speciale personage Zaeed, die tevens een eigen loyaliteitsmi ie heeft. De volgende downloadbare content die beschikbaar is voor Ma Effect 2 heet het Firewalker-pakket, dat een vervanging voor de Mako bevat. De Mako werd in de eerste Ma Effect gebruikt als vervoermiddel. Net als de Arc Projector is het Firewalker-pakket gratis te downloaden voor eigenaren van een nieuw exemplaar van Ma Effect 2. Anderen moeten een bedrag van ongeveer 10 euro betalen om de content te kunnen downloaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou