Apple zou aan vr-headset werken

Apple zou aan vr-headset werken

Apple werkt mogelijk aan een virtualrealityheadset.

Dat meldt Bloomberg. De vr-headset zou zonder kabels en met een accu werken. Ook aan de buitenkant zouden camera's zitten voor ar-functies, maar virtual reality zou wel de focus zijn.

Verder zou het om een high-end vr-headset gaan, met ventilatoren en textiel. De chip zou daarbij nog beter zijn dan de M1 Mac-processoren. De vr-headset zou ongeveer even groot als een Oculus Quest 2 zijn. Apple zou de bril als tussenstop zien van diens ar-headset waar het ook aan werkt. Wel zou de prijs van de vr-headset hoger dan gemiddeld liggen.

Hoewel Apple de geruchten nog niet heeft bevestigd, is Bloomberg een betrouwbare website. De headset zou volgens hen volgend jaar op de markt lanceren.

Apple Arcade

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bij voorbaat weten we al dat ding teveel beperkingen gaat hebben waardoor je er te weinig aan hebt en daarbij verschrikkelijk duur. Ik laat me graag verrassen door Apple, ben benieuwd.

0
test

@Ziminar wat is er erger, Apple of Facebook?

0

@HunterSeeker Facebook

0

@HunterSeeker sowieso facebook. Als iets gratis is, ben jij het product. Bij Apple is niks gratis, maar extreem duur. Je krijgt niet iedere seconde een reclame voor je ogen in ieder geval.

0

Aanbevolen voor jou