Deze uitspraak deed hij tijdens een uitleg van hoe hij denkt dat de spelcomputers de gamesmarkt gaat veranderen. "Er zullen meer klanten komen in de gamesindustrie en we zullen meer spelcomputers zien waarop we onze producten kunnen zetten."

Wanneer de volgende generatie spelcomputers het levenslicht zal zien, kon Guillemot niet zeggen. Wel vertelde hij dat er al met veel energie wordt gewerkt aan het verbeteren van de huidige spelcomputers. Nu al worden bepaalde elementen ontwikkeld die we in de volgende generatie consoles zullen terugzien, vertelt Guillemot.

Interfaces

Ook op het gebied van interfaces zal er een verandering plaatsvinden, zegt de directeur van Ubisoft: "Je zag nieuwe interfaces met de Wiimote en ook op de DS met de stylus. In de toekomst zal er ook een grote aankondiging op het gebied van interfaces komen. Dat zal niet alleen gebeuren voor spelcomputers, maar ook voor TV-kastjes." Met TV-kastjes doelt Guillemot op set-top boxes, kastjes die televisies verbinden met externe signalen zoals kabel, satelliet en internet.