Apple verhoogt de prijzen van apps in de App Store

Apple verhoogt de prijzen van apps in de App Store

Apple verhoogt de prijzen van apps in de App Store in diverse regio, waaronder nagenoeg alle landen waar de euro de munteenheid is.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Zo gaan de goedkoopste apps - die nu nog 0,99 euro kosten - straks 1,19 euro kosten. De prijzen in de App Store gaan wel vaker omhoog, maar die van de goedkoopste apps zijn lange tijd gelijk gebleven. 

De nieuwe prijzen gaan vanaf 5 oktober dit jaar in. Lopende abonnementen veranderen niet in prijs. Ontwikkelaars moeten zich aan deze prijzen houden. Hieronder is een grafiek te zien waarin de nieuwe prijzen uiteen worden gezet.

Apple heeft geen reden naar buiten gecommuniceerd voor de prijsstijgingen. Naast landen waar de euro als munteenheid wordt gebruikt, vallen ook de landen Egypte, Japan, Chili, Vietnam, Pakistan, Polen, Zuid-Korea, Zweden en Maleisië onder de gebieden waar de prijsstijgingen ingaat.

Apple

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

1,19 is niks. Mag best naar 5 euro, dat heb ik wel voor premium apps over. Apple store is echt super goed.

0
test

@GoofyZ3 Dit gaat over de Goedkoopste apps ik vind dat apps niet heel duur hoeven te zijn eigelijk gratis met reclamen heb ik het liefst

0
test

dat zal wel komen omdat de dollar meer waard is dan de euro op dit moment

0

Aanbevolen voor jou