Apple tegen mogelijk verbod op verkoop Xbox 360 in VS | Gamer.nl

Apple tegen mogelijk verbod op verkoop Xbox 360 in VS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Apple heeft zich samen met Nokia, Intel, HP, Cisco en Activision Blizzard uitgesproken tegen de eis van Motorola Mobility. Volgens Apple heeft Motorola Mobility in eerste instantie patentrechten afgegeven onder "eerlijke, redelijke en niet-discriminerende voorwaarden", de zogenaamde FRAND-voorwaarden, maar het bedrijf negeert dit nu om Microsoft aan te klagen. Apple is bang dat wanneer Microsoft een verkoopverbod krijgt opgelegd dit schadelijk is voor de standaardisatie, het zou daarnaast het doel van de FRAND-voorwaarden ondermijnen.

Een rechter van de handelscommi ie heeft in april besloten dat Microsoft zich schuldig maakt aan patentbreuk bij vier patenten van Motorola Mobility, hij adviseerde dat er een verbod werd ingesteld op het importeren van verkopen van 4GB- en 250GB-consoles. Een andere rechter zegt echter dat Motorola Mobility zich schuldig maakt aan patentbreuk tegenover Microsoft. De commi ie gaat zich nog buigen over de zaak en komt in augustus met een oordeel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou