'Apple lanceert vr-headset voor gaming in 2022'

'Apple lanceert vr-headset voor gaming in 2022'

Apple zou in 2022 een vr-gamingheadset met ar-elementen willen lanceren. Daarnaast zou het bedrijf in 2023 een headset puur gericht op augmented reality willen uitbrengen.

Dat meldt Bloomberg. De reportage volgt een eerder gerucht op waarin werd gemeld dat Apple samenwerkt met Valve voor een ar-headset.

Beide headsets zouden bedoeld zijn voor het spelen van games, het bekijken van video's en het bijwonen van virtuele meetings. Apple was eigenlijk van plan om de technologie dit jaar af te hebben en het in 2020 te lanceren, maar dat blijkt dus niet haalbaar.

Er zouden inmiddels meer dan 1000 mensen bij Apple werken aan de vr- en ar-technologie. Het team zou worden aangestuurd door vicepresident Mike Rockwell. Apple zelf heeft de geruchten vooralsnog niet bevestigd of ontkend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zal wel weer een super overpriced product worden omdat er een appeltje op staat

0

Ik ben benieuwd wat Apple hiermee gaat doen om niet een gemiddelde vr-headset te laten zijn. Op welke wijze gaan ze zich onderscheiden. Er is wel veel veranderd, vroeger deed Apple dit helemaal zelf en nu hebben ze een externe partij nodig. Wellicht dat Apple Valve koopt, alle games meteen op hun gamingdienst.

0
test

@fonsrutte Ga e rmaar niet van uit dat Apple Valve zou kopen, Valve is niet te koop, dat is namelijk nog veel te lucratief voor Gabe Newell..

0

Aanbevolen voor jou