Apple: 'iPod Touch is nummer één in draagbare spelcomputers' | Gamer.nl

Apple: 'iPod Touch is nummer één in draagbare spelcomputers' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Jobs claimde dat de iPod Touch binnen de markt van handhelds wereldwijd een marktaandeel van meer dan vijftig procent bezit en dat er al 1,5 miljard keer games en andere entertainment-titels voor het apparaat gedownload zijn. "De iPod Touch verkoopt beter dan Nintendo's en Sony's handhelds samen. Het is geweldig", aldus Jobs.

Nieuwe versie

De nieuwe versie van de iPod Touch die Apple gisteren voor het eerst liet zien, is de dunste uitvoering tot nu toe en heeft naast een hogere resolutie ook een nieuwe proce or en de mogelijkheid tot het opnemen van videos in HD gekregen. iPod Touch-bezitters hebben via Wi-Fi toegang tot de App Store van Apple, waar zij net als iPhone-gebruikers spellen en applicaties kunnen downloaden.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou