Apple Arcade live op iOS 13-bèta

Apple Arcade live op iOS 13-bèta

Apple Arcade is vanaf nu live op iOS 13-bèta, dit wordt bekendgemaakt via een href="https://twitter.com/markgurman/status/1173657144379498496" rel="noopener noreferrer" target="_blank">tweet </a>van Mark Gurman.

Apple Arcade is een abonnementsdienst om mobiele games mee te spelen zonder advertenties voor 4,99 euro per maand. Op lancering zijn er meer dan honderd games beschikbaar. Deze games kunnen worden gedownload op een Apple-apparaat naar keuze. Een internetverbinding tijdens het spelen is vervolgens niet vereist, hoewel een periodieke bevestiging van het abonnement vermoedelijk wel nodig is. Een abonnement kan gedeeld worden met vijf anderen.

Onder de honderd games vallen onder andere Sayonara Wild Hearts, ChuChu Rocket Universe, Enter the Gungeon, Pac-Man Party Royale, Rayman Mini, Shantae and the Seven Sirens, Skate City en The Enchanted World.

Simogo, de ontwikkelaar van Sayonara Wild Hearts laat via Twitter weten dat het hen niet bekend was dat de game onderdeel zou zijn van de bèta. Wel was het duidelijk dat de game deel zou uitmaken van Apple Arcade, maar schijnbaar is er niet duidelijk gecommuniceerd over de bèta.

Simogo vraagt of niemand de inhoud voor de game wil verklappen voor anderen, de voornaamste reden hiervoor is waarschijnlijk omdat de game niet alleen uitkomt voor iOS. Simogo wil ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de eerste ervaring wanneer de game later deze week ook uitkomt voor PlayStation 4 en Switch.

Lees hier meer over Apple Arcade.

Apple Arcade lanceert op 19 september voor alle Apple-apparaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is niet netjes van Apple. Ik wacht met Arcade tot volgend jaar.

0
test

Volgens mij klopt het niet dat het alleen voor iOS 13 beta is. iOS 13 GM is al een tijdje uit, en is niet meer in beta. Van iOS 13.1 is nog wel een lopende beta.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Dat klopt! Maar ook al is deze niet publiekelijk beschikbaar, het is geen beta meer.

0

Aanbevolen voor jou